VIDEO Popularni youtuber snimio se u trenutku nesreće s Lamborghinijem

Screenshot: Youtube

IAKO ima kočnice pristigle iz Formule 1, moćni Lamborghini je bio prevelik zalogaj za neiskusnog vozača.

Lamborghini Huracan STO je specijalna izvedba namijenjena vrhunskim vozačima koji svoje vozačko umijeće žele izbrusiti na stazi. Darius Dobre iz Dobre Brothers definitivno ne spada među njih, ali ipak zaslužuje i jednu pohvalu. 
Naime, on je odlučio isprobati potencijal Lamborghinija na osami, točnije na napuštenoj trkaćoj stazi, pa time nije ugrozio nikog drugog osim sebe. I brata, koji je snimao cijeli događaj te na kraju umalo završio kao žrtva. 

Zvijer pogonjenu V10 monstrumom youtuber je nagazio do kraja i sve je na koncu prošlo dobro. Međutim, nakon polukružnog okretanja on je opet nagazio po gasu i krenuo juriti prema startnoj poziciji. Kako to obično biva, neiskustvo začinjeno uzbuđenjem su učinili svoje, pa je vozač krenuo kočiti prekasno. Lamborghini se zanio i završio u ogradi. 

Sreća u nesreći je da youtuber nije stradao pa svih gotovo jedanaest milijuna poklonika može odahnuti. Vidno šokiran rekao je kako mu je ovo prva automobilska nesreća. Nadamo se i zadnja te da je naučio pouku o tome kako se voze ovako snažni automobili. 

Preko 300.000 eura vrijedan automobil će pak zbog oštećenja morati na servis i temeljitu obnovu prednjeg kraja koja neće biti jeftina. Ipak, vlasnika to neće previše uznemiriti pa je tako na kraju snimke najavio da bi se mogao vratiti u Bugattijevom Chironu.  

Pročitajte više