VIDEO Relijaši su rasturili: Formula 1 bi voljela da je ovako cool

Foto: Hyundai Motorsport

TRAILER ZA GRAND THEFT AUTO 6 dao je najavu onoga što će zasigurno biti revolucionarni dodatak franšizi, s vizualnim prikazima koji oduzimaju dah, realističnim likovima i impresivno dizajniranim prostorom. Otkriće je nedvojbeno ostavilo nezaboravan dojam na zajednicu igrača, potaknuvši znatiželju o tome što čeka igrače u kriminalnom podzemlju GTA svijeta.

Pod nazivom Grand Test Auto XXIV, Hyundai Motorsport podijelio je svoju verziju GTA 6 trailera. Videozapis od 1 minute i 28 sekundi počinje identičnim logotipom kao u GTA 6 i sličnom kompozicijom kadrova kao u originalnom traileru.

Videozapis sadrži izvorni zvuk onog iz najave za GTA 6 s Tom Pettyjevom “Love is a Long Road” i prikazuje reli trkače i WRC isječke Hyundai automobila kako izvode trikove na reli stazama. Štoviše, trkači su rekreirali legendarne poze i dijaloge iz trailera koji su obožavateljima bili super zabavni.

Tako smo od jednoga čuli sljedeće komentare: "Svaka čast za sličnosti sa stvarnim GTA trailerom u svim scenama u cijelom videu." Drugi se uključio: "Hyundai je upravo osvojio sve. Formula 1 bi voljela da je ovako cool." 

Posebno je zanimljiv komentar jednog obožavatelja, koji na ovaj klip gleda kao na sjajan potez u privlačenju nove publike: “Ovo je briljantno! To je upravo ono što WRC treba da dopre do mladih ljudi koji potencijalno mogu postati novi ljubitelji relija. Ovakva promocija je potrebna ovom sportu. Dobro napravljeno."

Pročitajte više