VIDEO Savršenstvo s početka milenija: Prodaje se neodoljivi BMW M3 Coupe E46

JEDAN od modela zbog kojih ovu marku obožavaju istinski zaljubljenici u vožnju svakako je M3, posebno onaj iz generacije E46. 

Dvadeset godina stari sportaš je gotovo izumro s cesta, a ako se i naleti na poneki primjerak, radi se o umornom automobilu koji vapi za skupom obnovom. Ipak, ponekad se u prodaji nađe očuvan primjerak, pa i besprijekoran, o kakvom smo samo sanjali dok se nije pojavio na aukciji. 

 

Nudi ga Bring-A-Trailer, a radi s eo BMW-u M3 Coupe iz 2002. godine. Savršeno očuvan primjerak do danas je nakupio tek nešto više od 24.000 km, što u prijevodu znači da se 3.2 redni šestak (S54) tek razradio. 

Naravno, kombinacija uključuje stražnji pogon i ručni šest-stupanjski mjenjač, koji je naknadno ugrađen 2020. godine od strane profesionalaca iz Enthusiast Auto Group of Cincinnati. Preinake uključuju i broj veće naplatke (19“), a s vozilo dolazi i apsolutno čisto dosje bez najmanje mrlje. 

>> Opis automobila i galeriju fotografija možete pronaći ovdje.

Prije nego što se zagledate u automobil koji bi vas mogao osvojiti skladnim dizajnom i savršeno čisto uređenim interijerom, recimo kako se radi o dosta rijetkom primjerku u Laguna Secca plavoj boji. 

I sad cijena. 2020. godine automobil je s nešto manje kilometara prodan za 35.250 USD, a sad je postigao iznos od 47.500 USD. Nije puno za jedan od vrlo poželjnih komadića povijesti. 

 

Pročitajte više