VIDEO Slučajno ubacila u rikverc pa sekundu kasnije visjela s ruba zgrade

Screenshot: YouTube

IMAMO kandidata za jedno od najgorih i najopasnijih pokušaja parkiranja.

Video donosi snimku parkirališta u tajlandskom ministarstvu zdravstva. Parkiralište je gotovo prazno i ništa ne daje naslutiti da bi se moglo dogoditi nešto opasno, a kamoli da bi moglo poći po zlu. Tada dolazi Toyotin crossover, model C-HR koji pokušava vožnjom unazad parkirati. 

No, žena za volanom se u manevru parkiranja, odnosno u pokušaju da izravna vozilo vozeći naprijed i unazad, malo zbunila. Automobil je doista izravnala, ali kako je greškom ubacila u R, auto je završio preko zaštitnog zidića na vagi. Visio je s ruba zgrada i doslovno milimetri su ga dijelili od trenutka kada će se sunovratiti u 15 metara dubok ponor. 

Kako javlja Daily Mail, automobil se klackao na rubu oko minutu kad su prolaznici priskočili u pomoć i vozačicu kroz prozor izvukli iz automobila. Vozačica je kasnije izjavila kako je nedavno kupila Toyotu i kako se doista zbunila pri šaltanju mjenjača pa je greškom ubacila u rikverc i dodatno u panici stisnula gas. Automobil je dobrano oštećen, ali je katastrofa izbjegnuta. 

 

Pročitajte više