VIDEO Svjetski mediji raspisali se o replici Cybertrucka iz Mostara

Screenshot: YouTube

BOSANSKI Cybertruck je za mnoge dosad najvjernija replika originala.

I to usprkos dvama očitim manama. Jedna je benzinski pogon, a druga nekonzistentnost dimenzija. Svejedno, bolje replike u svijetu je danas teško naći. 

Kao što smo već pisali, ova replika je nastala na inicijativu Igora Krezića, inače velikog fana Forda i Tesle. On nije mogao dočekati originalni Cybertruck, pa je u svojoj tvrtki pokrenuo inicijativu izrade replike. Kao što smo već pisali, mostarski Cybertruck je nastao na osnovi klasičnog rivala, Fordovog F-150 Raptora, koji je rastavljen do najsitnijih detalja. 

>> FOTO , VIDEO Tesla Cybertruck u Mostaru!

O svemu se raspisao i Reuters, pa tako doznajemo da je projekt nastajanja Cybertrucka bio djelomično usporen koronakrizom, pa je na koncu trajao osam mjeseci. Cybertruck naravno privlači pažnju gdjegod se pojavi, pa je tako Mario Ćorić za Reuters rekao kako mnogi u Bosni i ne znaju za novu Teslu te su stoga mislili da se radi o tenku.

Ćorić je rekao da sada pokušavaju registrirati kamionet kako bi ga mogao legalno voziti, no problem su oštri rubovi vozila kakvi su zabranjeni u Bosni i Hercegovini.

 

Pročitajte više