VIDEO Tesla u SAD-u neprodane aute čuva na parkiralištu napuštenog trgovačkog centra

Screenshot: Fox News

Parkiralište Chesterfield Malla kod St. Louisa u SAD-u preplavljeno je Teslama. Trgovački centar trebao bi biti srušen i zamijenjen projektom mješovite namjene. Staenberg Group, vlasnik trgovačkog centra, pokušava izvući posljednji novac prije nego što posljednji zakupci isele 31. kolovoza.

"Sastavili smo plan kako bismo pokušali stvoriti alternativne namjene kako bismo mogli još malo iskoristiti trgovački centar prije nego što ga srušimo. Jedna od njih je dopuštanje ljudima da koriste parkiralište za različite stvari", rekao je za KTVI viši potpredsjednik Staenberg grupe Tim Lowe.

"Jedan od naših korisnika slučajno je Tesla, koja ima salon u dolini, ali nema dovoljno kapaciteta da parkira sve automobile koje dovoze. Stoga iznajmljuju prostor unutar parkirališta za skladištenje automobila", rekao je.

Lowe procjenjuje da je najmanje 300 Teslinih vozila parkirano u Chesterfield Mallu. Međutim, Tesla ne usporava proizvodnju. Nedavne snimke dronom iz tvornice u Fremontu u Kaliforniji pokazuju da automobili još uvijek velikom brzinom silaze s proizvodnih traka.

 

Pročitajte više