VIDEO Zvijezda serija Euforija i Bijeli lotus sjajna je mehaničarka

Foto: Ford

SYDNEY Sweeney nije obična djevojka koja voli automobile. Ona je zvijezda televizije i filma, ambasadorica je brenda Armani Beauty, ali u slobodno vrijeme voli raditi na svojim starinskim automobilima.
Ima čak dva: Ford Mustang iz 1965. i Ford Bronco iz 1969., a upravo su ti automobili zaslužni za njenu suradnju s Fordom. Naime, nakon što se proslavila u seriji Euphoria, Sweeney je oduševila mušku publiku kada je - tijekom pandemije - otvorila TikTok kanal @Syds_Garage, gdje je objavljivala filmiće svog rada na obnovi Bronca. 

 

U slučaju da mislite da je ovo samo PR trik, zaista nije: Sweeney dolazi iz obitelji mehaničara i njezin TikTok profil pun je videozapisa na kojima osobno radi na svojim Fordovima.

Mustang samo za nju

Međutim, Ford je odlučio iskoristiti ne samo mehaničarski nego i dizajnerski talent mlade glumice, pozvavši je da personalizira jedan model Mustanga. Sydney se inspirirala svojim Mustangom iz 1965. godine, a vanjština se ističe posebnom bojom Robin's Egg Blue s prozirnim premazom i 20-inčnim kromiranim kotačima.

U unutrašnjosti je jedinstvena kožna obloga, a automobil je istaknut logotipom u obliku srca Ford x Sydney Sweeney. Ova se slika pojavljuje na prednjim branicima, pragovima, komandnoj ploči i utisnuta je u sjedala. Glumičin potpis također se pojavljuje na 5.0-litrenom V8 motoru.

Ford će izraditi samo dva primjerka ove specifikacije: jedan će zadržati Sydney, a drugi će biti prodan u humanitarne svrhe.
Rezultat njezina dizajna je elegantna mješavina prošlosti i sadašnjosti i naglašava njezinu strast prema automobilima.

"Ohrabrujuće je vidjeti kako Ford slavi pojedince koji odbacuju stereotipe kako bi radili ono što vole", rekla je Sweeney. "Zato sam bila tako uzbuđena zbog suradnje s Fordom na dizajniranju mog automobila iz snova."

Pročitajte više