Volvo: Do 25.000 kuna popusta

VOLVO je pokrenuo zanimljivu prodajnu akciju "Veliki Volvo paketi iz Švedske" putem koje kupci mogu uštedjeti i do 25.000 kuna.

Paket opcija za Volvo C30, S40 i V50

Kupite li novi Volvo C30, S40 ili V50 možete birati opremu u vrijednosti do 12.500 kuna. Na raspolaganju je široka paleta proizvoda koja uključuje aluminijske naplatke, R-design paket opreme, parkirne senzore, dječju sjedalici i sl.

Paket opcija za S60 i S80

Besplatni paket opcija u vrijednosti do 12.500 kuna vrijedi i u slučaju prestižnih modela Volva. Kao i kod prethodnog paketa i ovdje možete birati između većih aluminijskih naplataka, dječjeg sjedala ili auto alarma. O cjelovitom popisu opcija informirajte se kod najbližeg Volvo prodavača!

Paket opcija za XC90

Vrijednost besplatnih opcija je u ovom slučaju udvostručena na čak 25.000 kn.  Tako je moguće besplatno odabrati varijantu sa sedam sjedala i automatskim mjenjačem. Ostale opcije uključuju ugrađeni telefon, navigacijski sustav i audio sustav više razine. Za one kojima je udobnost vožnje na prvom mjestu, tu su Inscription presvlake, zatamnjena stakla itd.

Pročitajte više