Volvo: Prodajna akcija na Auto Show-u

U AKCIJI "Švedski stol u Volvu" renomirani švedski proizvođač automobila za određene modele nudi više pakete opreme po cijeni nižih.

U ekskluzivnoj ponudi Volva na Zagreb Auto Showu kupci će moći odvesti svoj omiljeni Volvo uz višu razinu opreme od one koju plaćaju. Ponuda Volvo modela na "Švedskom stolu u Volvu" uključuje:

- Volvo C30 s razinom opreme Momentum po cijeni paketa Kinetic te
- Volvo C70, S80 i XC90 Summum po cijeni paketa Momentum

Za razinu udobniji i opremljeniji modeli donijet će svojim kupcima uštedu u iznosu od minimalno 1.890 eura. Ova akcija traje do kraja travnja, a sve što zainteresirani kupci moraju učiniti je upoznati se s ponudom, ispuniti kupon na izložbenom štandu, te uz poseban poklon bon koji će tamo dobiti, otići kod ovlaštenog Volvo prodavača.

No atrakcijama ovdje nije kraj. Posjetitelji ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa moći će na izložbenom štandu Volva uživati i u ekskluzivnoj premijeri crossover modela XC60 te razgledati ostale automobile iz Volvo ponude.

Više informacija o najvećem automobilskom događaju u regiji moći ćete naći na našim stranicama u okviru tradicionalnog tematskog prikaza.

Pročitajte više