7 mil. pregleda: Stigao je teaser za četvrtu sezonu Amazonove hit serije

Screenshot: YouTube/Prime Video

AMAZON je objavio prvi teaser za četvrtu sezonu satirične superherojske serije The Boys, jedne od najgledanijih serija streaming platforme Prime Video. Serija je bazirana na istoimenim stripovima koje su kreirali Garth Ennis i Darick Robertson. Kao i u prošlim sezonama, izvršni producent serije je Eric Kripke.

U prošloj sezoni serije, osvetnička grupa The Boys, koju predvodi Billy Butcher (Karl Urban), udružila je snage s Victoriom Neuman (Claudia Doumit) u nadi da će zauvijek stati na kraj Homelanderu (Anthony Starr), okrutnom vođi Sedmorke, skupine superheroja koji su u vlasništvu tvrtke Vought-American. Sezona je završila krvavim sukobom The Boysa, Homelandera i Soldier Boyja (Jensen Ackles), jednog od Voughtovih prvih superheroja, za kojeg se mislilo da je mrtav. 

Sinopsis nove sezone glasi: "Svijet je na rubu. Victoria Newman sve je bliže Ovalnom uredu i nalazi se pod kontrolom Homelandera, koji učvršćuje svoju moć. Butcher, koji ima samo nekoliko mjeseci života, izgubio je Beccinog sina i svoj posao vođe The Boysa. Ostatku ekipe dosta je njegovih laži. Ulozi su viši nego ikad, a oni moraju pronaći način da rade skupa kako bi spasili svijet prije nego što postane prekasno."

 

U četvrtoj sezonu vraćaju se zvijezde serije: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, i Cameron Crovetti.  Njima se pridružuju: Susan Heyward, Valorie Curry i Jeffrey Dean Morgan.

Fanovi su zadovoljni trailerom

Obožavatelji serije u komentarima su hvalili izvedbu Anthonyja Starra, a mnogu su oduševljeni jer u seriju dolazi Jeffrey Dean Morgan, kojeg smo vidjeli u satiričnom superherojskom filmu Watchmen. 

"The Boysi me nisu zanimali godinama, ali ovaj teaser me osvojio. Ne mogu dočekati novu sezonu. Ovo izgleda odlično", napisao je jedan fan. 

"Anthony Starr i Karl Urban zaslužuju sve pohvale za svoj rad", dodao je drugi. 

"Dodatak Jeffreyja Deana Morgana je dokaz da redatelji castinga odlično biraju glumce za ovu seriju", "Jeffrey Dean Morgan pojavljuje se u novoj sezoni, jedva čekam", "Tako sam uzbuđen", samo su neki od komentara.

Amazon još nije otkrio točan datum premijere nove sezone serije The Boys.

Pročitajte više