Adam Sandler oborio je rekord filmom koji je trenutno najgledaniji na Netflixu

Foto: EPA

NAKON što je stekao reputaciju omraženog glumca među kritičarima, Adam Sandler je novim filmom ipak dokazao da nije za baciti.

Netflixov film You Are Not Invited to My Bat Mitzvah, koji je adaptacija istoimenog romana o odrastanju Fione Rosenbloom iz 2005., srušio je Sandlerov rekord karijere s gotovo savršenim rezultatom na Tomatometru.

Film prati Stacy Friedman i njezinu najbolju prijateljicu Lydiju Katz, koje prolaze kroz uspone i padove koje donose tinejdžerske godine. Sandlerova kći Sunny je utjelovila glavnu glumicu Stacy, dok se i njegova starija kći Sadie i supruga Jackie također pojavljuju u filmu.

 

Film je od kritičara Rotten Tomatoesa dobio 96%, što ga čini filmom Adama Sandlera s najboljim recenzijama. Publika mu je dala 67%, a na ljestvici najgledanijih Netflixovih filmova u Hrvatskoj trenutno se nalazi na prvom mjestu.

"Filmovi Adama Sandlera uvijek su bili hit, ali ovim je nadmašio sebe", "Sviđa mi se što je u filmu cijela njegova obitelj", "Kultni lik", neki su od komentara na Twitteru.

Pročitajte više