Alexandra Daddario o 18+ sceni u poznatoj seriji: Dobila sam nekoliko ponuda

Foto: EPA

Alexandra Daddario probila se pod svjetla reflektora ulogom u filmu Percy Jackson i Olimpijci: Kradljivac gromova iz 2010. godine. Od tada do danas pojavila se u nekim poznatim projektima, kao što su San Andreas, Spasilačka služba i Teksaški masakr motornom pilom 3D.

Daddario je imala uloge i u serijama, a jedna od poznatijih je ona u Pravom detektivu. Tamo je utjelovila Lisu Tragnetti, pojavivši se u četiri epizode prve sezone. Gledateljima je posebno zapela za oko u sceni u kojoj se skinula gola. Povrh toga, Daddario su pohvalili kritičari i publika jer je pokazala sjajnu izvedbu u toj ulozi.

"Mobitel mi nije prestajao zvoniti"

U intervjuu za Men's Journal glumica se osvrnula na scenu u kojoj je morala biti gola. Kako je i sama priznala, to joj je pomoglo u karijeri jer tvrdi da se do tog trenutka nije smatrala toliko privlačnom osobom.

"Puno toga mogu reći o tome, ali velika stvar za moju karijeru bio je trenutak kad sam skinula sve sa sebe. Mobitel mi nije prestajao zvoniti. Dobila sam nekoliko ponuda za posao zbog toga. Tada nisam smatrala da sam toliko privlačna. Pokušala sam to ne uzimati za ozbiljno. Stvarno volim glumu i duboko u sebi sam prava kazališna štreberica. Na neki način to sam prihvatila i rekla si da je dobro za moju karijeru", jasna je bila glumica.

Pročitajte više