Amazon objavio trailer za dokumentarac o Celine Dion, svi komentiraju jednu stvar

Screenshot: Youtube/Prime Video

PRIME Video objavio je trailer za dokumentarac o Celine Dion, jednoj od najpoznatijih pjevačica svih vremena. Dokumentarni film pod nazivom I Am: Celine Dion nastao je u režiji Irene Taylor, a u jednom danu pogledan je 1.6 milijuna puta na YouTubeu te je dobio tisuće lajkova na društvenim mrežama. 

"Moj glas je dirigent mog života", kaže Celine Dion na početku trailera. U njemu su prikazani trenuci iz njezine karijere, poput snimanja pjesama, i isječci s nekoliko koncerata, ali i njezin privatan život. Posebice bitka sa sindromom ukočene osobe, rijetkim neurološkim poremećajem koji pogađa mozak i leđnu moždinu.

 

Celine Dion ovaj je dokumentarac snimila jer se nada da će njime "podići svijest o ovom malo poznatom stanju", prenosi Variety. Dokumentarac je odlučila snimiti u ovom razdoblju života jer želi pokazati da je ova teška bolest ne definira kao osobu. 

Trailer rasplakao mnoge obožavatelje pjevačice

Nakon što je Amazon objavio trailer na YouTubeu i drugim društvenim mrežama, svakim trenutkom sve je više reakcija na dokumentarni film koji na Prime Video stiže 25. lipnja. 

Mnogi obožavatelji izdvojili su jednu emotivnu rečenicu koju je Dion rekla u traileru, a glasi: "Ako ne mogu trčati, hodat ću, ako ne mogu hodati, puzat ću. Neću stati." Njezina poruka dirnula je obožavatelje koji su napisali da je cijeli trailer emotivan, ali da su zbog ove rečenice počeli plakati. 

"Možda je ovo samo trailer, ali ja već sad plačem kao beba", "Scena u kojoj plače pred kamerom slomila me", "Njezina izjava da nikad neće stati rasplakala me. Jedva čekam pogledati ovaj dokumentarac", "Nema sumnje da ću plakati dok budem gledao ovaj dokumentarac", "Ovaj trailer je jako emotivan, ali kada se slomila pred kamerom i rekla da nikad neće stati i da će, ako treba, puzati, e to me rasplakalo", neki su od komentara obožavatelja. 

Pročitajte više