Brendan Fraser tvrdi da je skoro umro na setu Mumije, evo što redatelj kaže na to

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

OBOŽAVATELJI avanturističkog filma Mumija (The Mummy) iz 1999. godine sigurno su već čuli priču da je Brendan Fraser skoro stradao na setu kultnog filma. No, redatelj Stephen Sommers kaže da je glumac preuveličao priču te da nije bio u opasnosti.

Naime, Fraser je izjavio da se skoro ugušio tijekom snimanja scene u kojoj je njegov lik, Rick O’Connell, trebao biti obješen. Budući da je omča bila previše zategnuta, glumac se u jednom trenutku onesvijestio.

Prema portalu MovieWeb, Fraser je u emisiji There's Something About Movies rekao: "Stajao sam na platformi s omčom oko vrata i sjećam se da je kamera promijenila kut snimanja. Mislio sam se potruditi kako bi scena izgledala što bolje, pa sam duboko udahnuo par puta i samo se opustio. Onda sam shvatio da stojim na vršcima prstiju, a da uže povlače prema gore. Nisam imao kamo otići. Cijeli svijet se nekako usporio i zatim sam se probudio."

No, Sommers ne suosjeća s glumcem. U intervjuu za The Daily Beast izjavio je da je Fraser kriv za to što se dogodilo.

"Brendan je stavio omču oko vrata i previše se uživio. On je jako uporan tip i tražio je da omču zategnemo još jače oko vrata", prisjetio se Sommers.

"No, nije shvatio da će mu to prekinuti protok krvi pa se onesvijestio. Umro bi da smo ga napustili, ali mi smo cijelo vrijeme bili uz njega. Probudio se i nije ni znao što se dogodilo. Bilo je smiješno. Sam si je kriv za to, tako da ne može kriviti nikoga drugoga", dodao je.

Unatoč nedaćama sa seta Sommers je izjavio da bi htio ponovno surađivati s Fraserom, ako studio odobri četvrti nastavak Mumije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.