Četvrti dio Zvjezdanih staza i dalje je u planu

Screenshot: YouTube

REBOOT filmova s Chrisom Pineom u glavnoj ulozi kapetana Kirka krenuo je 2009. godine. Od tada do danas snimljena su sveukupno tri filma i četvrti je u planu.

Prva dva dijela režirao je J. J. Abrams, dok je treći djelo Justina Lina. Sva tri su vrlo dobro prihvaćena među publikom i kritičarima, stoga nije bilo upitno hoće li doći do četvrtog dijela.

Četvrti dio najavljen je još 2015. godine, prije izlaska Zvjezdanih staza: S one strane. Do danas je prošao kroz nekoliko verzija i mnogi su mislili kako film neće ugledati svjetlo dana nakon punih sedam godina od najave.

Međutim, scenaristica i redateljica Lindsey Anderson Beer uvjerava da je sve pod kontrolom. Čini se kako je scenarij i produkcija novog nastavka poznate franšize i dalje u ranoj fazi razvoja.

"I dalje je u planu. Volim taj projekt i on spada među one kod kojih sam morala uskočiti kako bih ga režirala, a to je bilo teško učiniti", rekla je.

Zvjezdane staze 4 prvotno je trebao krenuti s produkcijom 2022. godine. Međutim, to je očito odgođeno zbog raznih problema iza scene. Između ostalog, film je trebao režirati Matt Shakman, no on je odustao od toga jer se okrenuo filmu Fantastična četvorka.

Pročitajte više