Creed III stiže u kina početkom iduće godine. Pogledajte službeni trailer

Screenshot: YouTube

POČETKOM iduće godine, u ožujku, u kina stiže film Creed III, redateljski prvijenac Michaela B. Jordana, koji se vraća kao Adonis Creed u trećem dijelu poznate franšize.

OPREZ! Tekst može sadržavati spoilere

Nakon što je dominirao svijetom boksa, Adonis je napredovao u karijeri i obiteljskom životu. Kad se prijatelj iz djetinjstva i nekadašnje boksačko čudo ponovno pojavi, sukob između bivših prijatelja više je od obične tučnjave.

 

Prvi put da se Sylvester Stallone neće pojaviti

Uz Michaela B. Jordana u filmu glume još i Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Mila Kent i Phylicia Rashad.

U Creedu III neće biti Rockyja Balboe kojeg glumi Sylvester Stallone, naime film nastavlja priču o Adonisu Creedu, sinu Apolla Creeda, Rockyjeva prijatelja kojeg je ubio Ivan Drago u Rockyju IV.

Stallone je pak odigrao ključnu ulogu u spinoff franšizi djelujući kao Adonisov trener kroz Creed i Creed II. Njegovo odsustvo naglašeno je ovim trailerom koji se isključivo fokusira na Adonisa, njegovu obitelj i pozadinsku priču.

Ovo je ujedno i prvi put da se Stallone ne pojavljuje u filmu u sklopu Rocky franšize. "Odustao sam od Creeda III. Nisam znao postoji li ikakva uloga za mene, ali čujem da je jako zanimljivo. Želim im sve najbolje", izjavio je u  intervjuu za Metro UK.

Podsjećamo, uskoro stiže i spin-off o Ivanu i Viktoru Dragi, a koji bi trebao pratiti njihovu obiteljsku priču.

Pročitajte više