Cynthia Nixon otkrila da je Bradley Cooper lagao da bi dobio ulogu u Seksu i gradu

Foto: EPA

BRADLEY Cooper danas je možda jedna od najvećih holivudskih zvijezda, ali nije uvijek bilo tako. Štoviše, redatelj filma A Star Is Born je lagao kako bi dobio ulogu u seriji Seks i grad.

48-godišnjak je u 2. sezoni, u epizodi naziva They Kill Single People, Don’t They, glumio Jakea, prolaznu ljubav Carrie Bradshaw. No uloga je došla uz jedan uvjet - glumac je morao znati voziti automobil s ručnim mjenjačem, a to je vještina koju Cooper nije sasvim savladao.

"Rekao im je da zna voziti jer mu je to bio prvi posao i očajnički ga je želio dobiti. A onda je došlo vrijeme da pokrene auto i samo je rekao: ‘Ne znam voziti automobil s ručnim mjenjačem’", prisjetila se u emisiji Watch What Happens Live Cynthia Nixon, koja je u seriji utjelovila Mirandu Hobbs.

Cooper je o toj situaciji progovorio u intervjuu za časopis Backstage 2012.

"Mislio sam da sam se naučio služiti ručnim mjenjačem kad sam učio voziti na Volkswagenu, ali u seriji su mi dali Porsche kabriolet iz 1962. Kvačilo je bilo kao da vozim autobus. I imao sam Saru Jessicu Parker na suvozačevom mjestu", rekao je.

Zvijezda Mamurluka također je priznala da je bio nervozan zbog ljubljenja s Parker. Ipak, uspio je sve snimiti, što mu je bio dokaz da je glumački posao za njega.

"Shvatio sam da se na setu osjećam kao kod kuće."

Cooper je samo jedna od mnogih gostujućih zvijezda Seksa i grada koje su postigle ogroman uspjeh u Hollywoodu. John Slattery, Jennifer Coolidge, Murray Bartlett i Justin Theroux također su imali kratke uloge u seriji.

Pročitajte više