Daniel Radcliffe tvrdi da se nije nabildao zbog uloge Wolverinea

Foto: EPA

IAKO se Hugh Jackman vraća kao Wolverine, Marvelov filmski svijet aktivno traži glumca koji će se posvetiti toj ulozi dulji niz godina. U posljednje vrijeme sve se češće spominje Daniela Radcliffea kao najvjerojatnijeg kandidata. Tome je pridonijela i njegova tjelesna transformacija.

Radcliffe se proslavio ulogom Harryja Pottera u osam filmova. Nakon niza godina u kojima je glumio malog čarobnjaka, okrenuo se novim ulogama. Majstori iluzije 2, Jungle i Guns Akimbo samo su neki od projekata u kojima je glumio.

Mnogi njegovi, ali i Marvelovi fanovi smatraju da bi 34-godišnji glumac mogao biti idealan kandidat za Wolverinea. Ne samo zbog njegove tjelesne građe, već i odličnih glumačkih sposobnosti.

Radcliffe je nedavno odradio poligrafsko testiranje za Vanity Fair. Ondje je dao odgovor na pitanje je li njegova tjelesna transformacija napravljena s razlogom.

"Da. Ojačao sam jer sam opsesivan. Poznajete moje roditelje, oni su fitness majstori. I to je jednostavno prešlo na mene. Tako da nije zbog Wolverinea. Počašćen sam, ali nije zbog toga", rekao je Radcliffe.

Prije toga postavili su mu pitanje je li on glavni krivac za pokretanje glasina oko Wolverinea, na što je glumac jednostavno odgovorio da nije.

Pročitajte više