Direktor Netflixa kaže da je ovo bila jedna od najtežih odluka u povijesti platforme

Screenshot: Youtube/Netflix

TED Sarandos, izvršni direktor Netflixa, u nedavnom intervjuu, objavljenom na YouTube kanalu Netflix Investor Relations, otkrio je da je odabir glumca za ulogu Luffyja u igranoj adaptaciji mange One Piece bio jedna od najtežih odluka u povijesti streaming platforme.

"Jedan od najvećih izazova u povijesti našeg originalnog sadržaja bio je odabir glumca za ulogu Monkeyja D. Luffyja", izjavio je izvršni direktor.  

Sarandos je rekao da je igrana serija One Piece bila na vrhu ljestvice gledanosti u 84 zemlje, što nisu uspjele postići ni neke od najpopularnijih Netflixovih serija kao što su Stranger Things i Wednesday. Izvršni direktor Netflixa vjeruje da je odabir Iñakija Godoyje u glavnoj ulozi razlog zbog kojeg je serija bila toliko uspješna. 

Screenshot: Youtube/Netflix

"On nam je cijelo vrijeme bio pod nosom, bio je jedan od Netflixovih talenata", rekao je Sarandos. "Otkrili smo ga prije par godina i dali mu ulogu u odličnoj meksičkoj seriji Who Killed Sara?, a onda smo mu dali ulogu u ovome i sad je svjetska superzvijezda", dodao je.

Za ulogu Luffyja bilo je razmatrano više od 100 glumaca, ali prema riječima redatelja One Piecea Marca Jacobsa, nijedan od njih nije imao tu savršenu mješavinu "srca, topline i kemije", koja je bila potrebna da bi se "gledatelji zaljubili u likove", piše CBR. 

Eiichiro Oda, tvorac One Piecea, i japanska glasovna glumica Mayumi Tanaka, koja je dala glas Luffyju u originalnoj animiranoj seriji, pohvalili su odabir Iñakija Godoyje u glavnoj ulozi. Oda je čak jednom prilikom izjavio da ne može zamisliti nikoga drugoga kao Luffyja. 

Pročitajte više