Drive-in kino stiže u Zaprešić, prikazivat će se Wonka, Divno vjenčanje i Samo ne ti

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Grad Zaprešić za Dan zaljubljenih daruje sve posjetitelje besplatnim drive-in kinom u kojem 17. veljače možete pogledati čak tri filmska hita. Osim što su obogatili filmski program, povećali su i kapacitet kina.

U 17 sati prikazivat će se mjuzikl Wonka s Timotheejem Chalametom u glavnoj ulozi. Film je prethodnik Charlieja i tvornice čokolade. Radnja prati mladog i ekscentričnog Willyja Wonku i njegove avanture prije nego što je postao poznati proizvođač slatkiša. Wonka je prepun ideja, želi promijeniti svijet ukusnim zalogajem, s ciljem dokazivanja kako je moguće ostvariti svoje snove.

U 19:30 slijedi romantični film Divno vjenčanje, koji je nastavak filma Divna propast. Abby, djevojka koja bježi od prošlosti, i Travis, zločesti dečko kojeg upoznaje na fakultetu, glavni su likovi. U ovom filmu Abby postaje gospođa Maddox.

Na kraju, u 22 sata, na rasporedu je komedija Samo ne ti sa Sydney Sweeney i Glenom Powellom. Njih dvoje glume Beu i Bena te se predstavljaju kao savršeni par, no sve su samo ne to. Nakon što su proveli odlično vrijeme tijekom jednog spoja, oboje su mislili da se više neće vidjeti. Međutim, vjenčanje u Australiji ponovno ih spaja, te se zbog raznih događaja tamo moraju praviti da su zajedno.

Na parkiralište kod Westgatea može se ući pola sata prije projekcija. Filmovi će se gledati na velikom LED ekranu, a zvuk će se prenositi putem FM frekvencije i radioprijemnika. Svi koji žele moći će nabaviti i pića i grickalice. Više detalja je ovdje.

Pročitajte više