Eddie Murphy vraća se korijenima: Pogledajte trailer za njegov najnoviji film

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je oduševio gledatelje službenim trailerom za akcijsku komediju Policajac s Beverly Hillsa: Axel F (Beverly Hills Cop: Axel F), četvrti film legendarnog serijala Policajac s Beverly Hillsa.

Eddie Murphy ponovio je ulogu policajca Axela Foleyja, koji ovaj put udružuje snage s detektivom Bobbyjem Abbottom (Joseph Gordon-Levitt) kako bi spasio svoju kćer Jane (Taylour Paige) jer joj je život u opasnosti.

 

Sporedne uloge igraju Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot i Kevin Bacon. Film je režirao Mark Molloy, a napisali su ga Will Beall, Tom Gormican i Kevin Etten.

Prva dva filma o policajcu s Beverly Hillsa izašla su 1984. i 1987. godine i bila su kritički i financijski uspješna. Treći film izašao je 1994. godine, doživio je manji financijski uspjeh, ali je bio kritički promašaj. Čak se i Murphy složio da je to najgori film u serijalu.

Gledateljima se svidio trailer

Gledatelji na društvenim mrežama pišu da trailer izgleda obećavajuće jer ih podsjeća na prethodne nastavke serijala. Trailer je dosad skupio više od četiri milijuna pregleda.

"U usporedbi s trailerom za Zločeste dečke 4, ovo izgleda puno bolje", napisao je jedan korisnik Reddita.

"Iznenadilo me je kako dobro izgledaju akcijske sekvence. Puno je sudara i razbijanja", dodao je drugi.

"Trailer me podsjeća na prvi film. Odlične šale, originalna glumačka postava i dobra koreografija u akcijskim sekvencama. Zainteresiran sam", dodao je treći.

"Ovo izgleda zabavno i u istom je duhu kao i originali", napisao je četvrti.

Policajac s Beverly Hillsa: Axel F dolazi na Netflix 3. srpnja.

 

Pročitajte više