Evo koju glumicu je Margot Robbie htjela vidjeti u ulozi Barbie

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

KADA je počela raditi kao producentica na filmu Barbie, Margot Robbie nije vidjela sebe u ulozi najpoznatije lutke na svijetu. Prva na njenoj listi za glavnu ulogu u filmu je bila Gal Gadot, poznata po ulozi Wonder Woman, no ona je morala odbiti suradnju jer je već imala pretrpan raspored, donosi Variety. 

"Obožavam Margot. Margot je jedna od onih žena s kojima se jednostavno želiš sprijateljiti. Tako je smiješna, topla, zabavna, pametna i očito talentirana", rekla je Gadot u nedavnom intervjuu. "Voljela bih surađivati s njom na bilo čemu i jako su me dirnuli njeni komentari." 

Foto: EPA

Iako se Gadot nije mogla pridružiti glumačkoj postavi, producenti su na audicijama tražili glumicu koja ima karakter sličan njezinom.   

"Gal Gadot ostavlja isti dojam kao Barbie", rekla je Robbie u intervjuu za Vogue. "Gal Gadot je nevjerojatno prekrasna, ali je ne mrzite zbog toga, jer je stvarno iskrena i tako je entuzijastično dobra da djeluje gotovo luckasto."

Osim Gadot, u filmu su se trebali pojaviti još neki glumci koji su također imali probleme s rasporedom. Bowen Yang, Dan Levy i Ben Platt su trebali glumiti Kena, dok je Jonathan Groff odbio ulogu Allana, koju je zatim dobio Michael Cera. 

Redateljicu filma Gretu Gerwig posebno je pogodilo to što se Saoirse Ronan i Timothée Chalamet nisu mogli pojaviti barem na kratko, jer inače voli surađivati s njima. 

"Saoirse je trebala imati cameo nastup", rekla je Gerwig. "Timmy je također trebao imati cameo nastup. Ali ni jedno od njih dvoje se nije moglo pojaviti u filmu i to me je tako uzrujalo. Stvarno ih volim. Osjećala sam se kao da radim nešto bez svoje djece. Mislim, nisam im mama, ali tako se osjećam."

Pročitajte više