Evo zašto Shia LaBeouf nije reprizirao ulogu Sama Witwickyja u Transformerima 4

Screenshot: YouTube

SA SAMO 20 godina Shia LaBeouf preuzeo je ulogu Sama Witwickyja, mladića koji je uhvaćen u unakrsnoj vatri rata između Autobota i Decepticona. Nakon što je utjelovio glavnog protagonista filmova o Transformerima u prva tri nastavka, odlučio je da u četvrtom neće ponoviti tu ulogu. Zašto?

"Jednostavno mislim da Sam više nema smisla", rekao je 2011. dok je promovirao treći film te tako otkrio da vjeruje da je Witwickyjeva priča gotova.

Tijekom intervjua za Esquire 2018. glumac je izjavio da smatra da su "Transformeri nebitni u usporedbi s drugim radovima".

"Zaljubio sam se u te filmove jer su mi se činili nevažnima", dodao je.

Ipak, s njim se nisu složili gledatelji. LaBeouf je glumio u tri nastavka Transformera - 2007., 2009. i 2011., a onda je glavnu ulogu preuzeo Mark Wahlberg - 2014. i 2017.  Upravo su Transformeri 4 iz 2014. postali film s najvećom zaradom iz franšize.

U kina je ovoga tjedna stigao Transformers: Uspon zvijeri, a već 19. srpnja 2024. svjetlost dana trebao bi ugledati animirani film Transformers One, koji će ispričati priču o podrijetlu vođa Autobota i Decepticona. 

Pročitajte više