Fanovi najskupljeg Netflixovog filma traže snimanje nastavka: "Gledao sam ga dvaput"

Screenshot: Youtube

FANOVI filma The Grey Man, novog Netflixovog akcijskog trilera, nazivaju ga jednim od najboljih Netflixovih filmova koje su vidjeli i traže od streaming diva da snimi nastavak.

The Grey Man je Netflixov najskuplji film dosad, a Gosling u njemu glumi agenta CIA-e Courta Gentryja (kodno ime Sierra Six) koji otkriva mračnu tajnu organizacije u kojoj radi. Osim Goslinga, u filmu glume i Ana de Armas, Billy Bob Thornton i Regé-Jean Page.

Iako je u film uloženo mnogo novca te u njemu glume brojne zvijezde, film je doživio fijasko kod kritike. "Ovo je triler koji su napravili ljudi koji znaju od čega se sastoji dobar triler, ali ga ne znaju napraviti sami", napisao je kritičar Barry Hertz iz Globe and Maila.

Unatoč tome što kritičari nemaju pretjerano dobro mišljenje o filmu, gledatelji su oduševljeni njime, a toliko im se svidio da traže da se što prije snimi nastavak.

"Stvarno dobar film. Ne osjećam kao da nam je kraj dao pravi završetak. Nadam se da će se snimiti drugi dio", napisao je jedan korisnik na Twitteru. "Stvarno sjajan film. Gledao sam ga dvaput. Volio bih da postoji drugi dio", kazao je drugi.

"Gledao sam ovo jučer, bilo je jako dobro. Nadam se da će napraviti još jedan nastavak", rekao je treći. Gledateljima bi se želja mogla ispuniti jer su redatelji filma, braća Russo, otkrili da planiraju čitav filmski svemir temeljen na filmu.

Fanovi žele da Ryan Gosling bude novi James Bond

"O većini stvari koje radimo ovdje razmišljamo kao o narativnom svemiru. Svakako, tako pristupamo The Gray Manu. Imamo mnogo ponavljanja ovog narativa u našim glavama i to može imati različite izraze, bilo u filmovima ili serijama", kazao je Anthony Russo za Screenrant.

 

"Ako budemo dovoljno sretni da publika prihvati ovaj film i budemo dovoljno sretni da ih napravimo više. Film zapravo govori o korumpiranom i toksičnom patrijarhatu. Starac je predstavnik toga. On je eterični lik koji lebdi u pozadini i očito ima veliku moć i kontrolu, ali je vrlo zao", dodao je njegov brat Joe.

Također, toliko su oduševljeni glumom Ryana Goslinga da misle da bi on trebao biti novi James Bond. Osim njegove glume, ljudima je za oko zapeo još jedan detalj. Trash brčići koje u filmu nosi Chris Evans, koji glumi ubojicu Lloyda Hudsona koji mora ubiti Gentryja, postali su viralni na društvenim mrežama, a fenomen brkova dobio je ime "The Evans Effect".

Pročitajte više