George Miller htio bi režirati novi nastavak popularnog Marvelovog serijala

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

GEORGE Miller, redatelj franšize Pobješnjeli Max, u intervjuu za ComicBook otkrio je da bi htio režirati novi nastavak popularnog Marvelovog serijala Thor. 

Za razliku od svog kolege Martina Scorsesea, Miller nema loše mišljenje o blockbusterima i superherojskim filmovima, što je prije pet godina otkrio u intervjuu za Deadline.

"Gledam sve te filmove", izjavio je Miller 2019. godine. "Iskreno, što se tiče ove rasprave, kinematografija je kinematografija i to je jako širok pojam. U konačnici, najvažnije je što to znači publici. Postoji sjajan citat koji se odnosi na sve što radimo. To je citat pripovjedača koji su govorili svahili. Svaki put kada bi završili priču, rekli bi: 'Priča je ispričana. Ako je loša, to je moja krivica, jer ja sam pripovjedač. Ako je dobra, pripada svima.'"

Chris Hemsworth u filmu Furiosa Screenshot: YouTube/Warner Bros.

Miller je u svom najnovijem filmu, Furiosa: Pobješnjeli Max Saga, surađivao sa zvijezdom Thora Chrisom Hemsworthom. Nakon što su ga novinari upitali želi li surađivati s Hemsworthom na Thoru 5, Miller je odgovorio potvrdno. Marvel Entertainment već godinama radi na petom filmu superherojskog serijala, no studio još uvijek nije pronašao redatelja.

"Surađivao bih s Chrisom na bilo čemu. Stvarno bih. On je divan glumac. Posjeduje širok spektar raznih vještina", rekao je redatelj. "Mislim, morate biti fizički spremni. No, isto tako trebate biti emocionalno i intelektualno prilagodljivi kako biste dobro odglumili bilo koju kompleksnu ulogu. Imao sam sreće sa svojom glumačkom postavom, posebice s Anyom i Chrisom, koji su se međusobno nadopunjavali."

Hemsworth je ranije ove godine izjavio da mu je bio užitak surađivati s Millerom, iako je snimanje Furiose ponekad bilo naporno. Australskog glumca, kojeg smo navikli gledati u superherojskim ulogama, u Furiosi ćemo vidjeti u ulozi negativca.

Furiosa: Pobješnjeli Max Saga u kina dolazi 23. svibnja.

Pročitajte više