Georgina najavila drugu sezonu serije o svom životu: "Želim vam zahvaliti..."

Foto: Press

GEORGINA RODRIGUEZ najavila je novu sezonu svog dokumentarca Soy Georgina na Netflixu.

"Godišnjica je izlaska serije Soy Georgina. Želim vam zahvaliti što smo ušli u top 10 na svijetu ovim mini teaserom. Volim vas", napisala je zaručnica Cristiana Ronalda u opisu videa koji je objavila na Instagramu.

Video prikazuje isječke događaja kojima je manekenka prisustvovala, njezina izdanja s crvenog tepiha, iz kupovine... U jednom trenutku Georgina izgovara: "Drago mi je zbog njih, ali briga me što imaju Rihanna i Beyonce. Ja sam Georgi."

Njezin video u manje od 24 sata lajkala su gotovo dva milijuna ljudi, a pratitelji su joj u komentarima poručili da jedva čekaju pogledati drugu sezonu serije koja bi na Netflixu trebala izaći u ožujku.

Inače, prva sezona serija o životu Georgine Rodriguez rušila je rekorde gledanosti i u Hrvatskoj

Tko je uopće Georgina Rodriguez?

Španjolka Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo upoznali su se 2016. godine. Njezin životni put nije bio lagan, no manekenka danas uživa u luksuzu. Putuje svijetom privatnim zrakoplovom i na luksuznoj jahti, jede u najboljim restoranima, kupuje u najskupljim dućanima...

Ronalda je upoznala sasvim slučajno, dok je bila prodavačica u jednom butiku u koji je on ušetao, a život joj se tada u potpunosti promijenio.

"Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju nitko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u ljepoticu. To su mi oduvijek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, svi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno", rekla je Georgina jednom prilikom.

Georgina ne krije da joj je veza s Ronaldom promijenila život te da je, prije nego što se on pojavio, na posao išla autobusom.

"Znam kako je imati sve i kako je nemati ništa", tvrdi.

Pročitajte više