Gledatelji nakon Sandlerovog posljednjeg filma: "Prestani glumiti u komedijama"

Screenshot: Youtube

OBOŽAVATELJI Adama Sandlera pozivaju glumca da uzima ozbiljnije uloge nakon što su ga pogledali u novom Netflixovom filmu Hustle.

Sandler se proslavio zahvaljujući ulogama u glupim komedijama kao što su Happy Gilmore, Billy Madison i Big Daddy, ali je oduševio obožavatelje svojom izvedbom u Uncut Gems 2019. godine, što je bila jedna od njegovih rijetkih ozbiljnih uloga. Sada tumači još jednu ozbiljnu ulogu u Netflixovoj sportskoj drami Hustle i ponovno su gledatelji impresionirani. 

Riječ je o sportskoj priči i pravoj poslastici za ljubitelje košarke koja pruža uvid u ono što se događa iza kulisa NBA lige. Glavne uloge u filmu imaju Adam Sandler i košarkaš Juan Hernangómez. Sandler glumi košarkaškog skauta Stanleyja Sugermana, koji sanja o tome da postane trener u NBA ligi. 

 

Stanley, košarkaški skaut Philadelphia 76ersa, nije imao sreće s pronalaskom novih talenata sve dok nije otkrio Boa Cruza (Juan Hernangómez). Skaut ga odluči dovesti u Ameriku bez odobrenja svog tima.

Film je režirao Jeremiah Zagar, a uz Sandlera i Juana, glume Heidi Gardner, Robert Duvall, Kenny Smith, Anthony Edwards i Tobias Harris. Jedan od producenata je i najpoznatiji NBA košarkaš LeBron James. Hustle je već dobio brojne pohvale filmskih kritičara, a hvale ga i gledatelji.

"Hustle je sjajan film. Stvarno zabavan. Ako ste ljubitelj košarke, svidjet će vam se. Zapravo volim vidjeti Adama Sandlera u ozbiljnijim ulogama", rekao je jedan gledatelj na Twitteru.

"Hustle je još jedan razlog zašto bi Adam Sandler trebao nastaviti snimati ozbiljnije filmove. Nisam pretjerani ljubitelj sportskih filmova, ali zbog njegove izvedbe ovo vrijedi gledati", dodao je drugi.

"Adam Sandler je mnogo bolji u dramskoj glumi nego u komediji", zaključio je jedan gledatelj.

Pročitajte više