Horor film na Netflixu uznemirio gledatelje: "Nisam mogao disati dok sam ga gledao"

Foto: Netflix

GLEDATELJI Netflixa priznali su da "nisu mogli disati" nakon gledanja zombi horor filma #Alive.

#Alive je južnokorejski zombi film koji priča o tome što se sve može dogoditi nakon što počne zombi apokalipsa dok živite sami kod kuće, u stanu i nemate kamo otići.

Film je režirao Cho Il-hyung, a radnja se vrti oko streamera videoigara Oh Joon-wooa (Yoo Ah-in) iz Seula, koji se bori za preživljavanje kada zombiji napadnu njegov stan.

"Jezivi virus hara gradom, a usamljeni čovjek ostaje zaključan u svom stanu. Digitalno odsječen od traženja pomoći, očajnički pokušava pronaći izlaz", piše u sinopsisu filma.

 

Alive je globalno objavljen na Netflixu u rujnu 2020., ali to nije spriječilo ljubitelje horora da ga otkriju i populariziraju godinama kasnije.

Film oduševio kritičare

Također je dobio uglavnom pozitivne kritike i ima ocjenu od 88 posto na Rotten Tomatoesu.

Jedan impresionirani gledatelj napisao je na Twitteru: "Netflix bi trebao dodati upozorenje 'emocionalni rollercoaster' ili 'toliko je intenzivno da bi se mogao popiškiti od straha usred filma."

"Srce mi još uvijek lupa. Plakala sam, smijala se, toliko sam se bojala za likove", složila se komentatorica.

"Ako vam treba dobar strašni film, vjerujte mi, pogledajte #Alive. Nevjerojatan je, obećavam!" napisao je treći korisnik.

"Gledali smo Alive na Netflixu i to je jedini film o zombijima koji me je ikada prestrašio, nisam mogao disati prvih 20 minuta", priznao je četvrti.

Pročitajte više