Hvaljena serija koja je obilježila 2000-e dobiva reboot

Screenshot: YouTube/NBC

POPULARNA superherojska serija Heroji (Heroes), koja se prikazivala od 2006. do 2010. godine, dobiva novi reboot, na kojem će raditi kreator originala Tim Kring, piše Collider.

Radnja reboota, nazvanog Heroes: Eclipsed, događa se godinama nakon radnje Heroja i prati novu skupinu pojedinaca koji imaju supermoći i pokušavaju spasiti svijet.

Originalna serija nominirana je za nagradu Emmy i ostavila je velik utisak u popularnoj kulturi 2000-ih. Nadalje, serija je pretvorila Zacharyja Quinta, Hayden Panettiere i Mila Ventimiglia u svjetske zvijezde.

Heroji su pratili skupinu običnih ljudi diljem svijeta koji su, nakon pomrčine Sunca, dobili supermoći. Te supermoći uključivale su regeneraciju tijela, putovanje kroz prostor i vrijeme, telepatiju i sl. Kako je serija napredovala, životi protagonista počeli su se ispreplitati kako bi spriječili katastrofalnu budućnost.

Popularna serija već je imala jedan reboot, miniseriju Heroes Reborn iz 2015. godine, koja je podijelila kritičare.

Još uvijek nije poznato hoće li zvijezde originalne serije ponoviti svoje uloge u Heroes: Eclipsed. Kring na nadolazećoj seriji radi kao izvršni producent uz svog menadžera Jordana Cerfa.

Pročitajte više