Izašao je trailer za posljednju sezonu Netflixove hit serije, fanovi su oduševljeni

Screenshot: YouTube

NETFLIX je objavio trailer za dugoočekivanu šestu i ujedno posljednju sezonu hit serije Kruna, koja prati živote britanske kraljevske obitelji. Šesta sezona Krune, koja će se emitirati u dva dijela, prikazivat će posljednje dane princeze Diane (Elizabeth Debicki). 

Prvi dio bit će prikazan 16. studenog ove godine i fokusirat će se na odnos Diane (Elizabeth Debicki) i Dodija Fayeda (Khalid Abdalla). Radnja će se odvijati prije kobne nesreće u kojoj je poginula Diana, a Netflix je već potvrdio da neće prikazati nesreću.

Drugi dio je na rasporedu 14. prosinca, a radnja će biti usmjerena na princa Williama. U drugom dijelu sezone ćemo vidjeti Williamov povratak u privatnu školu Eton nakon majčine smrti, zlatni jubilej Elizabete II., brak između Charlesa i Camille te ranu fazu veze Williama i Kate. Diana će se također pojaviti u drugom dijelu sezone, ali kao duh koji se ukazuje svom bivšem suprugu Charlesu i kraljici Elizabeti II.

Netflixov trailer, koji možete pogledati u nastavku, prikazuje što obožavatelji mogu očekivati u prvom dijelu šeste sezone Krune. Kroz video se najviše ističe kako novinari konstantno prate Dianu na svakom njenom koraku. 

Fanovi su oduševljeni

"Ovo će biti nevjerojatno finale", "Svi znamo što će se dogoditi. Nisam spremna za to", "Kraljica srca uvijek će biti u našim srcima. Mislim da će mi srce ponovno puknuti", "Elizabeth Debicki doista zaslužuje sve pohvale za glumu Diane! Emma Corrin je također bila vrhunska kao mlada Diana", samo su neki od komentara brojnih obožavatelja. 

Pročitajte više