Jacob Elordi otkrio zašto je odbio ulogu Supermana i zašto ga ne privlače superheroji

Foto: EPA

Jacob Elordi slavu je stekao filmom Štand za poljupce, koji je izašao 2018. godine. Zbog popularnosti prvog dijela, izašla su još dva - jedan 2020. i drugi 2021. godine.

Iskorak u karijeri, koji mu je omogućen nakon prvog filma, donio mu je ulogu nasilnog i manipulativnog Natea Jacobsa u HBO-ovoj seriji Euforija. Budući da odlično glumi problematične likove, Elordi je pristao glumiti Felixa Cattona u Saltburnu i Elvisa Presleyja u Priscilli. Oba filma izašla su ove godine.

S obzirom na to da je jedan od talentiranih glumaca u usponu, pred njim je bila opcija da glumi novog Supermana. U razgovoru za časopis GQ, australski glumac otkrio je zašto nije prihvatio ulogu najmoćnijeg superheroja DC svijeta.

"Pitali su me mogu li doći na probu za Supermana. Odmah sam im se zahvalio i rekao da to ne želim. Ta bi uloga bila previše za mene. To je premračna uloga za mene“, tvrdi Elordi.

"Uvijek su mi govorili kako moram dati jasan odgovor ili će se moj agent naljutiti na mene. Govorili su mi da se sve može dogoditi. I očito se može, ali u ovoj fazi života ne postoji interes za superherojima. Volim raditi ono što bih gledao, a gledanje takvih filmova mi je iritantno“, dodao je za kraj.

Pročitajte više