Jenna Ortega odustala od Vriska, neće se pojaviti u šestom nastavku

Foto: EPA

Jenna Ortega trebala je biti jedno od glavnih lica novih filmova Vrisak. Nakon dva uspješna nastavka, odnosno petog i šestog dijela, Ortega se neće vratiti u sedmom. Odmah su se pojavile glasine da je glumica odlučila podržati svoju kolegicu Melissu Barreru. Naime, ona je dobila otkaz nakon niza objava u kojima se ističu antisemitski komentari o sukobu Izraela i Palestine.

Međutim, to navodno nije bilo tako. Deadline je izvijestio da se Ortega neće pojaviti u sedmom dijelu zbog snimanja druge sezone serije Wednesday. Rasporedi snimanja velikog Netflixovog hita i poznatog horora se poklapaju, a Ortegi je puno važnija prva uloga.

Ortega i Barrera u dva filma Vrisak glumile su sestre Carpenter, Taru i Sam. Obje su trebale voditi priču novih filmova, pogotovo nakon što je od originalne trojke ostala samo Gale Weathers, lik kojeg tumači Courteney Cox. Nije poznato što će se sada dogoditi sa sedmim dijelom Vriska, hoće li se snimanje odgoditi, u potpunosti prekinuti ili će trenutnu glumačku postavu zamijeniti nova lica.

Pročitajte više