Originalna Wednesday Addams u novoj seriji glumi gospođu Thornhill, fanovi iznenađeni

Foto: Press

OBOŽAVATELJI novog Netflixovog hita Wednesday iznenadili su se kada su saznali da je jedna od glumica iz serije, Christina Ricci, utjelovila originalnu Wednesday Adams u 90-ima, dok je bila dječja glumačka zvijezda.

Glumica je tada glumila djevojčicu s crnim pletenicama i kćer Gomeza i Morticije Addams u komediji The Addams Family iz 91., a glumila je i u nastavku filma Addams Family Values iz 93. Sada ima 42 godine i pojavljuje se u novoj seriji kao gospođa Thornhill, jedna od profesorica na Akademiji Nevermore. 

Fanovi u nevjerici: "Kako ovo nismo prije primijetili?"

Međutim, iako su oba filma o obitelji Adams bila globalno popularna i punila kinodvorane u to vrijeme, mnoštvo obožavatelja nije odmah primijetilo da je nekad crnokosa djevojčica sada u ulozi riđokose profesorice u seriji pod redateljskom palicom Tima Burtona.

"Žena koja glumi gospođu Thornhill u Wednesdayu na Netflixu glumila je i Wednesday Addams u filmovima iz 90-ih. Predobro", "Ne mogu vjerovati da ovo nismo prije primijetili. Tim Burton je kralj", samo su neki od komentara korisnika Twittera, koji već prave i brojne memove o ovoj temi.

"Dvije Wednesday zajedno u seriji - legendarno"

Osim toga, brojni obožavatelji ostali su zapanjeni činjenicom da se stara i nova Wednesday pojavljuju skupa u istoj seriji. "Christina Ricci i Jenna Ortega zajedno na Netflixu su najlegendarnija kombinacija ikad", napisao je jedan korisnik na Twitteru.

Rici: Sjajan, moderan pogled na Wednesday

Ricci je i u prošlosti surađivala s Timom Burtonom, kad se s Johnnyjem Deppom pojavila u horor-filmu Sleepy Hollow. Glumica je nedavno za Variety poručila kako je presretna jer ju je redatelj pozvao da se pridruži glumačkoj ekipi nove serije.

"Bila sam stvarno polaskana kad me Tim pitao da glumim. Lijepo je biti dio nastavka te priče. Čim sam vidjela Ortegu na fotografijama sa snimanja, znala sam da će stvoriti sjajan i moderan pogled na stariju Wednesday", izjavila je glumica.

Podsjetimo, nova hit serija Wednesday, koja prati čuvenu obitelj Addams, oborila je rekord postavši najgledanija Netflixova serija na engleskom jeziku. Iz Netflixa su objavili da je serija postigla 341.2 milijuna sati emitiranja u samo tjedan dana.

Pročitajte više