John Travolta i Katherine Heigl će glumiti u romantičnoj komediji That’s Amore!

Foto: EPA

JOHN Travolta i Katherine Heigl pridružili su se romantičnoj komediji That’s Amore!, koju će režirati Nick Vallelonga, dvostruki dobitnik Oscara za film Green Book. Redatelj je također napisao scenarij za film, donosi Deadline.

Film prati Nicka Venerea, kojeg glumi Travolta, modernog muškarca koji se nikad nije oženio, a najbolje godine za dejtanje su daleko iza njega. Nikada nije čuo riječi volim te i misli da ih nikada neće čuti. Na drugu ruku, Patty Amore, koju glumi Heigl, ima svoje probleme. Sramežljiva je i introvertirana, puna raznih tikova i nervoznih navika. Tajna iz njene prošlosti i njen zaštitnički nastrojen otac natjerali su je da se povuče iz svijeta upoznavanja.

Kada se Nick i Patty susretnu, doslovno se sudarivši jedno u drugo, odmah osjete nekakvu povezanost. A kada ove dvije emocionalno nestabilne osobe pokušaju izaći na spoj, njihove obitelji se umiješaju i rezultati su urnebesni.

Film će producirati Vallelonga, uz svoju produkcijsku kuću Vallelonga Productions, Cassian Elwes iz Elevated Filmsa te Brenda Emmet i Vince Emmett iz American Troubadoursa. Izvršni producenti će biti David Polemeni, Tamara Birkemoe i Mark Damon, a oni će film predstaviti na nadolazećem filmskom sajmu u Cannesu.

Ostali poznati članovi projekta uključuju direktora fotografije, Dantea Spinottija, scenografa Giannija Quarantu, montažera Stevena Rosenbluma i kostimografkinju Betsy Heimann. Što se tiče glumačke postave, osim Travolte i Heigl, filmu bi se trebao pridružiti i Christopher Walken koji je trenutno u pregovorima za ulogu.

Travoltu smo nedavno imali priliku gledati u seriji Die Hart, za koju je dobio svoju treću nominaciju za nagradu Emmy, a prije toga je glumio u seriji The People v. O.J. Simpson: American Crime Story. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima Pulp Fiction, Grease, Saturday Night Fever i Carrie. 

Heigl, dobitnicu nagrade Emmy, od 2021. godine imamo priliku gledati u Netflixovoj seriji Firefly Lane. Poznata je po ulogama u romantičnim komedijama kao što su Knocked Up i 27 Dresses, ali najpoznatija uloga joj je bila u seriji Grey’s Anatomy, gdje je glumila doktoricu Izzie Stevens i osvojila nagradu Emmy za tu ulogu.

That’s Amore! će započeti s produkcijom u kolovozu, a datum premijere još uvijek nije poznat.

Pročitajte više