Keanu Reeves će glumiti u spin-offu Johna Wicka, evo tko će mu se pridružiti

Screenshot: Youtube/Lionsgate

FANOVI nestrpljivo iščekuju film Ballerina, spin-off kritički hvaljenog akcijskog trilera Johna Wicka. Radnja je smještena u isti filmski svemir kao John Wick i proširuje svijet kriminalnog podzemlja kojim se kreće John Wick, umirovljeni plaćeni ubojica. Iako je već poznato da Ana de Armas igra glavnu ulogu u filmu, nedavno je otkriven i ostatak ekipe, donosi CinemaBlend. U nastavku otkrivamo tko bi se sve trebao pojaviti u spin-offu popularne franšize.

Ana de Armas

Foto: EPA

U listopadu 2021. godine je otkriveno da će Ana de Armas igrati glavnu ulogu u Ballerini. Glumica je poznata po svojim ulogama u filmovima No Time to Die i The Gray Man, što nam pokazuje da joj akcijske uloge nisu strane. Navodno će igrati lik po imenu Rooney, koju je utjelovila Unity Phelan u filmu John Wick: Chapter 3 - Parabellum, no to nije potvrđeno.

Ian McShane

Foto: EPA

Ian McShane, čovjek iza Winstona Scotta, vlasnika njujorške podružnice The Continentala, će pojavit će se u Ballerini. The Continental, utočište za kriminalno podzemlje gdje je zabranjeno ubijanje, mogao bi poslužiti kao ključna lokacija u Ballerini i pružiti vezu između Ane de Armas i Winstona Scotta.

Anjelica Huston

Foto: EPA

Anjelica Huston će se ponovno pojaviti kao The Director, šefica zločinačkog sindikata Ruska Roma. Njen lik je trenirao Johna Wicka i mnogu drugu siročad u umjetnosti ubijanja. Povratak lika upućuje na to da je The Director možda bila skrbnik glavnom liku nakon smrti njene obitelji.

Lance Reddick

Foto: EPA

Lance Reddick, koji je glumio nezamjenjivog Charona, također se pojavljuje u Ballerini. Glumac je umro u ožujku ove godine tako da je ovo jedna od posljednjih uloga u kojoj ćemo ga imati priliku vidjeti. 

Keanu Reeves

Foto: EPA

Keanu Reeves, protagonist originalne serije John Wick, potvrdio je da će se pojaviti u Ballerini. Iako su se fanovi nadali većoj suradnji između Reevesa i De Armas, Reeves je na Comic-Conu u Brazilu otkrio da će se pojaviti samo u nekoliko scena.

Catalina Sandino Moreno

Foto: EPA

Catalina Sandino Moreno, koja je nominirana za Oscara za film Maria Full of Grace iz 2004. godine, igrat će značajnu ulogu u Ballerini. Detalji o njenom liku još uvijek nisu poznati.

Norman Reedus

Foto: EPA

Norman Reedus, najpoznatiji po ulozi Daryla Dixona u seriji The Walking Dead, također se pojavljuje u Ballerini, ali detalji o njegovom liku još uvijek nisu objavljeni.

Gabriel Byrne

Foto: EPA

Gabriel Byrne, veteran filmskog i televizijskog glumišta, jedan je od novih članova glumačke postave Ballerine. Iako još ne znamo koji lik će utjeloviti, Byrneove najpoznatije uloge u filmovima The Usual Suspect i Miller’s Crossing su odraz glumčeve sposobnosti da nas drži u neizvjesnosti, što se savršeno uklapa u svijet Johna Wicka.

Snimanje Ballerine je počelo u Pragu u studenom 2022. godine, a završilo je u veljači 2023. Film će imati premijeru 7. lipnja 2024. godine. Fanovi će dotad moću uživati u seriji The Continental, koja je također proširenje filmskog svemira Johna Wicka, a moći ćemo je gledati na SkyShowtimeu u rujnu ove godine.

Pročitajte više