Komedija Sandre Bullock stigla na Netflix, ljudi pišu: Idealan film za opuštanje

Screenshot: Youtube

KORISNICI Netflixa oduševljeni su akcijskom komedijom iz 2022. godine, koja je nedavno stigla na streaming servis. Riječ je o filmu The Lost City, u kojem glavne uloge imaju Sandra Bullock i Channing Tatum. Uz njih, u filmu se pojavljuju poznati glumci poput Brada Pitta i Daniela Radcliffea, koji je u filmu glavni negativac.

Akcijska komedija govori o spisateljici Loretti Sage koju otimaju dok promovira svoju novu knjigu, a potpuno neplanirano završava u pravoj avanturi života. U Lorettin spas pristiže Alan (Channing Tatum), inspiracija za glavni lik u njezinim knjigama, koji je potpuno drugačiji od fiktivnog lika koji se temelji na njemu.

Film je nakon premijere u 2022. godini na Rotten Tomatoesu ocijenjen sa 79 posto od kritičara, a 83 posto od publike. Kao najveći plus filma kritičari su isticali smiješan i simpatičan odnos između glavnih likova, Lorette i Alana, ali i niza drugih sporednih likova koji doprinose humoru cijele priče. 

 

Ova komedija odličan je film za opuštanje, a čini se da tako razmišljaju i gledatelji kojima je film vrlo zabavan. Svoje su mišljenje podijelili na X-u, a ovo su neki od komentara na film. 

"Upravo sam pogledala The Lost City na Netflixu. Ako želite gledati nešto lagano i jednostavno te da ima humora, pogledajte ovaj film. The Lost City je urnebesan, ima savršenu glumačku postavu i scenarij. Film je 10/10! Nakon gledanja filma osjećat ćete se super."

"Ako mene pitate, ovo je idealan film za opuštanje. Ovo je vjerojatno jedan od smješnijih filmova koje sam pogledao u posljednje vrijeme. Voljela bih vidjeti nastavak ovog filma. Ako vam se gleda nešto zabavno i što će vas opustiti, The Lost City je film za vas", neki su od komentara korisnika X-a.

Pročitajte više