Korisnici Netflixa o novoj komediji s Lindsay Lohan: Savršen film za žensku večer

Screenshot: Youtube/Netflix

NA NETFLIXU je jučer počelo prikazivanje romantične komedije Irish Wish, s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi. Film je nastao u režiji Janeen Damian, koja je snimala i Falling For Christmas u kojem je glavnu žensku ulogu također imala Lohan, a prema scenariju Kirsten Hansen.

Radnja filma prati Maddie (Lindsay Lohan), koja je zaljubljena u zaručnika svoje najbolje prijateljice i kojoj je pristala biti djeveruša na vjenčanju u predivnoj Irskoj. Nekoliko dana prije vjenčanja Maddie poželi upoznati ljubav svog života te se probudi kao mladenka. No, ono što saznaje jest da njezina srodna duša nije prijateljičin zaručnik, već netko drugi. 

 

Iako je premijera filma bila tek jučer, mnogi korisnici Netflixa odmah su ga pogledali i svoje dojmove podijelili na društvenim mrežama. Mišljenja o filmu poprilično su podijeljena, nekima je film odličan za opuštanje, a drugi smatraju da je priča u filmu mogla biti puno bolja. 

"Ovaj film je točno onakav kakav treba biti: zabavan i lagan za gledanje", "Irish Wish ima pravu romcom formulu i super je napravljen. Ako u to uračunamo i predivne lokacije i dobre glumce, sasvim je dobar film za opuštanje", "Ne znam zašto mi se činilo kao da su u Irish Wish svi glumci ukočeni. Izgledali su mi kao da su prvi put snimali svaku scenu. Ima dobru premisu za romcom, ali mogao je biti puno bolji", neki su od komentara korisnika na X-u.

Slične komentare imali su i korisnici Facebooka; neki su uživali gledajući film, dok se drugima nije svidio. 

"Moram priznati da sam uživala u ovome. Malo je predvidljiv, ali osjećate se dobro nakon što ga pogledate", "Mislim da su totalno pogriješili s izborom Lindsay Lohan kao glavne glumice, nikako mi nije sjela", "Film je solidan, ali vrlo predvidljiv", "Pogledali smo ga sinoć, mislim da dugo nisam gledala lošiji film. Jedino dobro u njemu su lokacije na kojima se snimalo", "Ovaj film je bio ugodno iznenađenje. Savršen je za neku žensku večer i bocu vina", komentari su korisnika Facebooka. 

Pročitajte više