Korisnici Netflixa pišu da je ovo najgori film koji je Adam Sandler ikada snimio

Screenshot: YouTube/Netflix

ADAM Sandler prošle je godine oduševio korisnike Netflixa komedijom You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah i animiranim filmom Leo, ali ovogodišnja suradnja s najvećim streaming-servisom nije mu počela jednako uspješno.

Naime, na Netflix je 1. ožujka stigla znanstvenofantastična drama Spaceman, koja se već našla na meti kritičara i publike. Glavne uloge u drami igrali su Adam Sandler, Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Isabella Rossellini i Paul Dano.

Film prati češkog astronauta Jakuba Procházku, koji je poslan na svemirsku misiju u blizini Jupitera. Usamljeni astronaut putem razmišlja o svom životu na Zemlji i napetim odnosima s trudnom suprugom koju je ostavio samu kako bi otišao na misiju. O svojim problemima priča s drevnim stvorenjem koje je pronašao u letjelici.

 

Spaceman je režirao Johan Renck, koji se proslavio radom na miniseriji Chernobyl. Scenarij za film, koji je baziran na romanu Spaceman of Bohemia, autora Jaroslava Kalfařa, napisao je Colby Day.

Negativne reakcije kritičara i publike

Kritičari imaju podijeljena mišljenja o Sandlerovom najnovijem filmu. Velik broj negativnih recenzija doveo je do ocjene od 50% na portalu Rotten Tomatoes. Gledatelji su svoja mišljenja o Spacemanu podijelili na društvenim mrežama.

"Zaspao sam gledajući ga. Kada sam ugledao pauka, to mi je bio znak da ugasim film", napisao je jedan korisnik, prenosi Unilad.

"Ovo je zasad najgori film godine. Moja je greška bila u tome što sam ga pogledao do kraja, očekujući neki preokret", dodao je drugi.

"Užasan film. Adam Sandler treba se držati komedija, po mom mišljenju", napisao je treći.

Pročitajte više