Koscenarist Rebel Moona otkrio da Zack Snyder želi snimiti više od tri filma

Foto/Screenshot: Profimedia/Youtube

REDATELJ Zack Snyder i koscenarist Kurt Johnstad, duo koji stoji iza popularnih znanstvenofantastičnih filmova Rebel Moon: A Child of Fire i Rebel Moon: The Scargiver, koji se prikazuju na Netflixu, željeli bi snimiti ukupno šest filmova u franšizi.

Naime, planiraju originalno zamišljenu trilogiju podijeliti tako da odstupa od tradicionalnih struktura trilogije, a svaki dio priče trilogije trebao bi se prikazati u dva dijela.

Tako je za Screen Rant otkrio Johnstad i dodao da se svi nadaju da će im Netflix omogućiti da do kraja ispričaju ove priče.

"U osnovi imamo isplanirano sve za mnogo, mnogo filmova. Više od tri ili četiri. Sada ću službeno reći da smo sve osmislili do šestog filma. Nadamo se da ćemo imati sreće da nastavimo pričati ove priče. Netflix je zainteresiran i čekamo da vidimo kako će proći ovi prvi filmovi, ali sigurno postoji termin za treći i četvrti.

Sve što trebamo učiniti jest početi pisati. Mislim da već imamo prvih trideset stranica trećeg filma. Shay Hatten, Zack i ja prilično smo brzi i znamo točno što trebamo učiniti", komentirao je koscenarist Johnstad za Screen Rant.

 

Pročitajte više