Kultna serija Dadilja nije trebala imati sretan kraj

Screenshot: YouTube

Ako ste devedesetih godina bili zaljubljenik u televiziju, vjerojatno se sjećate jedne od najkultnijih serija tog vremena - Dadilja, s nezaboravnom Fran Drescher u glavnoj ulozi. Serija je osvojila srca gledatelja svojim jedinstvenim humorom i nezamjenjivom glavnom junakinjom.

Dadilja je premijerno emitirana 1993. godine i brzo je postala hit na malim ekranima. Radnja serije fokusira se na Fran Fine (Fran Drescher), ženu iz Queensa u New Yorku, koja postaje dadilja troje djece u bogatoj obitelji Sheffield. Fran je tipična stanovnica kvartova New Yorka s ekscentričnim stilom i snažnim naglaskom, što stvara brojne komične situacije u njezinoj novoj okolini.

Radnja serije usredotočena je na odnos između Fran i gospodina Maxwella Sheffielda (Charles Shaughnessy), uglednog kazališnog producenta, koji postaje njezin poslodavac i prepoznaje njezin nekonvencionalni pristup odgoju djece. Tijekom šest sezona Fran Fine postaje važan član obitelji Sheffield, a njezin odnos s gospodinom Sheffieldom postaje sve intimniji, što je glavna nit kroz cijelu seriju.

Kroz 146 epizoda serija Dadilja donijela je mnogo smijeha i emocija gledateljima. Fran Drescher briljirala je u ulozi naslovne junakinje, donoseći svoj jedinstveni šarm i duh u svaku epizodu. Iako je serija bila komična, istraživala je također teme poput obitelji, ljubavi i prijateljstva.

Završetak serije bio je emotivan za mnoge obožavatelje. U posljednjoj epizodi gospodin Sheffield napokon prepoznaje svoje osjećaje prema Fran i priznaje joj svoju ljubav. Serija završava njihovim vjenčanjem, a Fran Fine postaje gospođa Sheffield i dio obitelji koju je toliko voljela.

No, glavna glumica Fran Drescher svojedobno je otkrila da priča nije trebala imati sretan kraj.

"Serija je trebala završiti bez da su Fran i Maxwell ikada završili u vezi. Trebalo je biti tako da njih dvoje do kraja dijele privlačnost koja se nikada ne pretvori u nešto više", rekla je zvijezda serije 2018. godine.

Pročitajte više