Mala sirena ostvarila je ogroman uspjeh na Disney+ u prvih pet dana prikazivanja

Screenshot: YouTube

ANIMIRANI klasik je ove godine dobio svoju igranu verziju s Halle Bailey u glavnoj ulozi. Film je u svibnju stigao u kina, gdje je ostvario zaradu nešto veću od 569 milijuna dolara. Iako su trailer i svaka najava za ovaj film bili zasuti negativnim komentarima i dislajkovima na videima, ocjena publike na Rotten Tomatoesu je iznimno visoka - čak 94%.

 

Nakon solidne epizode u kinu, Mala sirena je 6. rujna stigla na streaming platformu Disney+. Ondje je film u prvih pet dana pogledan 16 milijuna puta zaradivši ulogu najgledanijeg debitantskog filma na spomenutom servisu. Pritom je ostvario najbolji uspjeh još od Hocus Pocus 2 iz 2022. godine.

Iako se Disney nije pohvalio brojkama Hocus Pocus 2, valja napomenuti da taj film nije bio prikazan u kinima, nego je direktno stigao na Disney+. Riječ je o nastavku filma iz 1993. godine, a radnje oba filma su gotovo identične. Tri pogubljene vještice iz 17. stoljeća se bude u modernom Salemu, gradu koji slovi kao mjesto u kojem su se u prošlosti vršili progoni vještica.

Pročitajte više