Mark Ruffalo je na smiješan način saznao da će biti Hulk: "Ako tamo stoji auto..."

Screenshot: Youtube

VEĆINI ljudi koja aktivno prati sve što se događa u svijetu Marvela poznata je činjenica da strogo drže do čuvanja projekata u tajnosti i imaju neobična pravila kada su u pitanju njihovi glumci. Jedno takvo iskustvo imao je i Mark Ruffalo, koji je u više filmskih hitova glumio Hulka. 

Kako prenosi Collider, Ruffala su za ulogu razmatrali nakon što je bio nominiran za Oscara kao najbolji sporedni glumac za film The Kids Are All Right. Konačnu priliku mu je odlučio dati koscenarist i redatelj Joss Whedon, koji mu je dao stranice scenarija koje su uključivale Brucea Bannera, a glumcu se očito svidjelo što je pisalo.

Kada su 2010. godine na Comic Conu trebali predstaviti cijelu glumačku postavu Osvetnika, još uvijek nije bio postignut dogovor između Marvelovih i Ruffalovih predstavnika. Glumac je dobio poziv od agenta koji mu je rekao da pogleda kroz svoj prozor u pet ujutro. "Ako tamo stoji auto, dobio si ulogu. Ako ga nema, samo se vrati u krevet", ispričao je Ruffalov agent, prenosi Collider.

Kada se Ruffalo idućeg jutra probudio u pet ujutro, pogledao je kroz prozor i ugledao limuzinu. Ta ga je limuzina odvezla do aviona za San Diego, gdje je bio predstavljen kao jedan od likova najlegendarnijih superherojskih filmova 21. stoljeća. 

Pročitajte više