Mark Ruffalo se bojao da je prestar za 18+ scene u Ubogim stvorenjima

Screenshot: Youtube

GLUMAC Mark Ruffalo je u nedavnom intervjuu otkrio da je bio zabrinut jer je mislio da je prestar za ulogu u svom najnovijem filmu Uboga stvorenja. Kako prenosi New York Post, Ruffalo je u razgovoru za časopis Perfect ispričao da nije bio siguran hoće li moći odglumiti intimne scene s kolegicom Emmom Stone. 

"Nisam znao mogu li ovo izvesti. Nikada nisam radio nešto slično", ispričao je glumac i dodao: "Seksualnost je tako duboko povezana sa psihologijom lika. I u tom ga smislu treba istraživati."

Ruffalo se našalio i ispričao da se pribojavao kako će dobiti negativne kritike u ovakvim scenama zbog svojih godina, s obzirom na to da on ima 56, a Emma Stone 35 godina. "Pomislio sam: 'Moram li?' Sve što sam čuo bilo je: 'Nitko više ne želi gledati tvoje staro dupe. Možda više ne bi trebao raditi ovakve filmove'", ispričao je glumac.

Dodao je da mu je snimanje intimnih scena bilo najmanje drag dio snimanja, ali smatrao je da je komičan. 

"Mislim, to mi je najmanje omiljen dio, ali također sam ga vidio kao vrlo komičnog i kao produžetak fizičke komedije. To je bio još samo jedan način da se ispriča priča", objasnio je on. 

Film Uboga stvorenja temelji se na istoimenom romanu Alasdaira Graya iz 1992. godine. Smješten u viktorijansko doba, film Uboga stvorenja prati Belle Baxter (Emma Stone), mladu ženu koju nakon tragične smrti oživi njen puno stariji muž, doktor Godwin Baxter (Willem Dafoe). Baxter Bellin mozak zamijeni mozgom njenog nerođenog djeteta i pokušava od nje napraviti svoju verziju idealne žene. No, sve se promijeni nakon što Bella upozna odvjetnika Duncana Wedderburna i odluči pobjeći s njim kako bi vidjela svijet.

Uboga stvorenja stigla su u kina 18. siječnja. 

Pročitajte više