Marvelovi producenti su se šokirali kada su doznali kome su dali ulogu u Spider-Manu

Foto: EPA

SONYJEVA producentica Amy Pascal u intervjuu je otkrila da ni ona ni Kevin Feige nisu znali tko je Zendaya, prije nego što su joj dali ulogu u serijalu Spider-Man, prenosi Variety.

Zendaya se 2017. godine pojavila u Marvelovom filmu Spider-Man: Povratak kući (Spider-Man: Homecoming), ali u to vrijeme već je bila zvijezda u usponu. Glumica se proslavila ulogama u Disneyjevim serijama Shake It Up i K. C. Undercover, nakon kojih je gostovala u emisiji Dancing With the Stars i glumila u Beyoncéinom filmu Lemonade.

No, Pascal i Feige nisu znali da im je na audiciju došla mlada zvijezda te su mislili da je riječ o nekoj nepoznatoj, talentiranoj glumici.

"Ako ću biti iskrena, ni Kevin Feige ni ja nismo znali tko je ona", rekla je Pascal u intervjuu za Vogue. "Nije nosila šminku i bila je odjevena kao prosječna djevojka, pa smo si mislili: 'Wow, odlična je. Mora se pojaviti u filmu.' Nakon toga smo doznali da je ona poznata osoba i osjećali smo se jako glupo."

Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

Feige i Pascal radili su na sva tri filma o Spider-Manu, u kojima je glumio Tom Holland. Za razliku od Zendaye, koja je već bila poznata kada su filmovi izašli, Tom Holland postao je zvijezda preko noći.

"Oboje smo bili jako, jako mladi, ali moja karijera već je bila u usponu, a njegova se promijenila preko noći", rekla je Zendaya za Vogue. "Jedan dan si klinac i u pubu si sa svojim prijateljima, a drugi dan si Spider-Man. Vidjela sam kako mu se život mijenja pred očima, ali odlično se nosio s tim."

Tom Holland i Zendaya pojavit će se i u četvrtom filmu o Spider-Manu, koji je još uvijek u ranim fazama razvoja. Trenutno nije poznato u kojem će smjeru ići franšiza o popularnom superjunaku.

 

Pročitajte više