Matthew Perry ne može gledati Prijatelje. Evo zbog čega

Screenshot: YouTube

MATTHEW Perry danas puni 54 godine, ali to neće proslaviti gledanjem Prijatelja. Iako se proslavio u ulozi Chandlera Binga, postoji razlog zbog kojeg odbija gledati popularni sitcom.

Naime, Perry se u vrijeme snimanja Prijatelja borio sa zlouporabom opojnih supstanci. Njegova kolegica Lisa Kudrow rekla je za The New York Times 2002.: "Kad Matthewu ne bi bilo dobro, nije bilo zabavno. Samo smo beznadno stajali sa strane. Jako nas je boljelo."

Matt LeBlanc je za People 2002. rekao da je pokušavao razgovarati s Perryjem, ali bez uspjeha.

"To je takva borba, moraš sam doći do dna."

Prošle godine, dok je promovirao svoje memoare Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing, Perry je otkrio razlog zašto se nikada ne vraća u vrijeme kada je glumio Chandlera.

"Znam točno u koje vrijeme sam konzumirao alkohol, u kojem opijate, u koje kokain. Ne želim to gledati jer je to ono što vidim. U jednom trenu sam bio toliko loše da sam se tresao pa sam morao osloniti ruku na stol da to ne bi uhvatila kamera", prisjetio se.

Perryja je ovisnost umalo koštala života 2018. U bolnici je tada proveo pet mjeseci, od čega je dva tjedna bio u komi. Trijezan je od 2021.

Pročitajte više