Millie Bobby Brown je napisala roman i već ga želi ekranizirati

Foto: EPA

ZVIJEZDA Stranger Thingsa napisala je svoj prvi roman i već ima planove za njegovu adaptaciju.

Millie Bobby Brown, svestrana mlada glumica, napisala je i prije tjedan dana objavila svoj prvi roman pod nazivom Nineteen Steps. Radnjom prati mladu 18-godišnju djevojku Nellie Morris koja se treba udati za kontrolora i ljubav iz djetinjstva zvanog Billy tijekom Drugog svjetskog rata. 

Međutim, u njezin život ulazi Amerikanac Ray u kojeg se zaljubljuje. U zračnom napadu dolazi do tragedije i Nellien život okreće se naglavačke. Brown je priznala kako je za inspiraciju imala vlastitu baku koja je preminula 2020. godine. Planove za filmsku adaptaciju već ima, a to joj ne bi trebao biti problem. Ona se već okušala kao producentica poznate Netflixove serije Enola Holmes. 

Mlada 19-godišnja glumica na pitanje o filmskoj adaptaciji jasno je odgovorila: "Da, definitivno je u planu. To je oduvijek bila namjera. Po prirodi želim stalno stvarati nešto, stoga je ovo odličan temelj."

Njezin roman izazvao je polemike među knjigoljupcima jer ga Millie navodno nije cijelog napisala, već je to učinila spisateljica Kathleen McGurl. Unatoč tome što je imala nekog drugog uz sebe da joj napiše roman, britanska glumica gaji ljubav i strast prema romanu koji nosi njezin potpis jer je to u suštini priča njene bake.

Pročitajte više