Stiže remake Pinokija, Tom Hanks glumi Geppetta

Screenshot: YouTube

DISNEY PLUS objavio je drugi trailer za film Pinokio, a radi se o remakeu istoimenog klasičnog animiranog filma iz 1940. godine. Temeljen je na klasičnoj dječjoj knjizi iz 1883. godine, Pinokijeve avanture, talijanskog pisca Carla Callodija, prenosi Variety.

Ovaj remake donosi zvučna imena poput Tom Hanksa koji glumi Geppetta, drvorezbara bez djece, zatim Benjamina Evana Ainswortha koji daje glas Pinokiju te Josepha Gordon-Levitta koji daje glas Pinokijevom pratitelju, cvrčku, Jiminyju Cricketu.

 

Osim njih u Pinokiju glumi i Luke Evans koji je prethodno glumio lika Gastona u Disneyjevom remakeu Ljepotica i zvijer. U Pinokiju on glumi kočijaša, a plavu vilu utjelovila je Cynthia Erivo, koja posjećuje Geppettovu trgovinu i oživljava Pinokija. 

Dobitnik Oskara Robert Zemeckis režirao je ovu priču

Dobitnik Oskara Robert Zemeckis režirao je ovu priču o drvenom lutku koji se upušta u uzbudljivu avanturu da bi postao pravi dječak. Kada zaželiš želju, legendarnu pjesmu iz originalnog animiranog filma, u remakeu je izvela glumica Cynthia Erivo.

Film će se premijerno prikazati 8. rujna na Disney+ streaming platformi. 

Ovaj remake Pinokija nije jedini koji stiže ove godine

Pinokio nije jedini nadolazeći film koji se bavi ovim slavnim lutkom. Naime, u prosincu se očekuje da će Netflix objaviti animirani film Pinokio s Gregoryjem Mannom, Ewanom McGregorom i Davidom Bradleyem u glavnim ulogama, a Guillermo del Toro i Mark Gustafson će ga režirati.

Pročitajte više