Na Netflix je stigla podcijenjena akcijska serija koja je oduševila gledatelje

Screenshot: YouTube/HBO

AKCIJSKA serija Warrior pronašla je novi život na Netflixu nakon što ju je HBO ukinuo u prosincu prošle godine. Serija je oduševila korisnike Netflixa, a na globalnoj ljestvici najgledanijih serija brzo se popela na šesto mjesto.

Serija bazirana na konceptu koji je osmislio Bruce Lee

Akcijska serija koju je kreirao Jonathan Tropper bazirana je na konceptu koji je osmislio Bruce Lee. Lee je htio snimiti seriju o majstoru borilačkih vještina, smještenu u američki Divlji zapad, ali njegov projekt nije impresionirao Warner Bros. i Paramount.

Bruceova kći Shannon 2015. godine otkrila je da radi na seriji Warrior kao izvršna producentica te da će se prikazivati na Cinemaxu. Prve dvije sezone, koje su imale premijeru 2019. i 2020. godine, prikazane su na Cinemaxu, prije nego što je HBO otkupio prava. Treća i ujedno posljednja sezona imala je premijeru prošle godine.

Što je Warrior?

Akcijska kriminalistička serija Warrior smještena je u kasno devetnaesto stoljeće u San Franciscu i prati Aha Sahma, mladog majstora borilačkih vještina koji je emigrirao u SAD kako bi pronašao svoju stariju sestru Xiaojing. 

No, čim je došao u San Francisco, Sahm je prodan jednoj od bandi iz Kineske četvrti, čime je postao dio krvavih sukoba suparničkih bandi.

Glavnu ulogu u seriji igra Andrew Koji, koji je glumio u filmu Bullet Train, a uz njega se pojavljuju Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan, Kieran Bew i mnogi drugi.

 

Gledatelji traže novu sezonu

Warrior je toliko oduševio korisnike Netflixa da su mnogi od njih odmah pohrlili na društvene mreže, gdje zahtijevaju novu sezonu serije, prenosi Unilad.

"Ova serija ima toliko neiskorištenog potencijala da je to smiješno. Postoji toliko načina na koje bi mogli nastaviti dalje i, ako nađu dobru ideju, serija bez problema može postati hit broj 1 u više sezona", napisao je jedan korisnik.

"Ma dajte, trebate obnoviti Warrior za četvrtu sezonu! Nećete požaliti", dodao je drugi korisnik.

"Nadam se da će Netflix nastaviti s Warriorom. Ne dajte da serija ovako završi", napisao je treći.

Pročitajte više