Na Netflix stigao nastavak popularnog korejskog filma, evo što kažu gledatelji

Screenshot: YouTube/Netflix

NA NETFLIX je stigao akcijski film Badland Hunters, nastavak jednog od najuspješnijih prošlogodišnjih korejskih filmova Concrete Utopia. Badland Hunters trenutno je drugi najgledaniji film na Netflixu u svijetu, dok se u Hrvatskoj nalazi na trećem mjestu ljestvice gledanosti.

Radnja je smještena u postapokaliptični svijet u kojem se Seoul, glavni grad Južne Koreje, pretvorio u pustoš nakon velikog potresa. Iskusni lovci Nam San i Choi Ji-wan štite jedno malo selo u kojem se okupljaju preživjeli. Njih dvojica čine grupu zvanu Badland Hunters, čija je zadaća tražiti resurse i štititi preživjele od mutanata i bandita.

Nakon što misteriozna skupina otme mladu djevojku Su-nu i ubije njezinu majku, Nam San i Choi Ji-wan kreću na put kako bi je spasili.

 

Badland Hunters je prvi dugometražni film redatelja Heo Myung-haenga. Glavne uloge u filmu igraju Lee Hee-joon, Lee Jun-young, Roh Jeong-eui i Ma Dong-seok, zvijezda filmova Eternals i Train to Busan.

Badland Hunters oduševio je gledatelje

Badland Hunters trenutno ima ocjenu 86% na Rotten Tomatoesu. Kritičari su pisali da je priča osrednja i već viđena, ali mnogi su pohvalili akcijske scene.

"Badland Hunters je uzbudljiv od početka do kraja, pun akcije, opasnosti, brutalnosti, i malo humora koji ublažuje surovost", napisao je Romey Norton s portala Ready Steady Cut.

Prosječni gledatelji svoje su mišljenje podijelili na društvenim mrežama.

"Zasad najbolji film koji je izašao ovaj mjesec. Ljudi, preporučujem vam Badland Hunters", "Jako dobar film", "Ovo je tako dobro, znam da ljudi ne vole sinkronizirane filmove i filmove s titlovima, ali samo ga pogledajte. Korejski filmovi su najbolji", neki su od komentara u Facebook grupi Netflix Bangers.

Pročitajte više