Najavljena tri nova spinoffa The Walking Deada

Foto: Press

IAKO je nakon 12 godina prikazivanja i 177 epizoda završila serija The Walking Dead, AMC je tijekom zimske press-turneje televizijskih kritičara najavio da će biti tri nova spinoffa. Prvi će biti The Walking Dead: Dead City, s Lauren Cohan i Jeffreyjem Deanom Morganom u glavnim ulogama, koji će izaći u lipnju. 

AMC je najavio i da će dugoočekivani spinoff, The Walking Dead: Daryl Dixon, izaći kasnije ove godine, s Normanom Reedusom u glavnoj ulozi. Neimenovani TWD spinoff, u kojem glume Andrew Lincoln i Danai Gurira kao Rick Grimes i Michonne, izaći će u 2024.

Fear the Walking Dead završava osmom sezonom?

Otkrili su i da će Fear the Walking Dead, jedina serija franšize koja se trenutno emitira, nakon što je matična serija završila s prikazivanjem u studenom, približiti kraju u nadolazećoj osmoj sezoni.

Podsjećamo, posljednja epizoda popularne postapokaliptične horor serije emitirana je 20. studenog, a finale je bilo fokusirano na preostale preživjele, predvođene Darylom Dixonom (Norman Reedus) i Carol Peletier (Melissa McBride) dok se bore da prevladaju Commonwealth.

Pročitajte više